NSW DER Laptops

A forum for teachers that are using the NSW Digital Education Revolution (DER) laptops


You are not connected. Please login or register

Premier Elements 7 -- won't play audio from mpeg 4 import

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

Hi All,
W ondering if anyone can help me with the problem in the title.
I have imported the mpeg4 video from my Sony DCR-SR45 hdd camera into Premier Elements and it plays the video beautifully but not the audio -- apparently it is a common problem. Anyone else had this problem and found a solution -- I will be video editing with year 10 in a couple of weeks with the same camera.

View user profile
any one answer this question Cool Cool




.

View user profile
CDQ-1 wrote:Hi All,
W ondering if anyone can help me with the problem in the title.
I have imported the mpeg4 video from my Sony DCR-SR45 hdd camera into Premier Elements and it plays the video beautifully but not the audio -- apparently it is a common problem. Anyone else had this problem and found a solution -- I will be video editing with year 10 in a couple of weeks with the same camera.


Does the camera require a specific driver or codec to operate properly.

Try the camera and footage in a non-der Win7 PC. Does it install a driver or a codec?

View user profile http://sts.sydneyr.det.nsw.edu.au

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum